Henna tetoválás > Tetoválás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Henna tetoválás > 7 weboldal. Kategória leírása: Henna tetoválás, hennás testfestés, Henna minták - képek, Henna testfestés
Szponzorált linkek
Mehdni-art
http://hennasite.uw.hu/

A henna felvitele fájdalommentes (nem tűvel történik). A letisztított bőrre kerül fel az általad kiválasztott minta. A henna fennmaradási ideje bőrtípustól függően 1-3 hét.

Mehdni-art
Testfestés
http://www.testfestes.hu/

Az én asztalomnál kizárólag barna hennát találsz, mely az egyetlen, ami teljesen természetes, 100 %-os tisztaságú. Semmilyen bőrproblémát, allergiát nem okozhat Neked.

Testfestés
Henna Karesz
http://hennakaresz.hu/

Több éve foglalkozom hennás testfestéssel, az évek folyamán rendszeres résztvevője voltam nagyobb rendezvényeknek hennázással, ezáltal számtalan munka elkészítésére, a technikám tökéletesítésére.

Henna Karesz
ReTus
http://www.gyppa.fw.hu/

Szépség Stúdióm 2003 óta müködik. Ekkor szereztem meg elsö diplomámat sminktetoválás szakból egy svájci oktató cégnél. Nem sokkal ezután elvégeztem a profi Hennafestö tanfolyamot és Hajfelvarrásból, Afrofonásból is lediplomáztam.

ReTus
Box-R
http://vilma.fw.hu/

Box-R Tattoo Henna és Bodypiercing

Box-R
Henna minták
http://www.karwachauth.com/gifs/henna-a.jpg

Henna minták - Képek ....

Henna minták
henna tetováltatás
http://henna.joszaki.hu/

A Jószaki.hu egy közösségi portállal támogatott szakember-kereső rendszer, ahol a regisztrált szakemberektől lehet ingyenesen ajánlatot kérni különféle munkákra. A szakembereket az iwiw-en minősíteni is lehet, így megbízható, leinformálható szakikkal lehet dolgozni. A szakik sms-ben és emailen értesítést kapnak az ajánlatkérésekről, és felveszik a kapcsolatot a potenciális megrendelőkkel. Szakmák szerint és települések szerint is lehet keresni, jelenleg több mint 7000 szaki közül.

henna tetováltatás
Hirdetések
Oldal leírása
tetovalas.wyw.hu: Tetoválás katalógus: Tetováló szalonok Budapesten és vidéken. Henna technika, nonfiguratív tetoválások, tetkó fórumok és webáruházak tematikus gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 200 válogatott tetoválás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 200 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 202941