Tetováló szalonok Magyarországon > Tetoválás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tetováló szalonok Magyarországon > 52 weboldal. Kategória leírása: Magyar Tetováló szalonok, Budapesti és vidéki tetováló szalonok.
Szponzorált linkek
Renegade Tattoo Szalon
http://www.renegadetattoo.hu/

A két tetováló művész Medve és Balogh „ Psyho „ Balázs munkái több rangos díjat elnyertek. Barátaim az évek során kidekorálták az itt állomásozó amerikai kontingens nagy részét, de hatodik éve szintén ők díszítik fel...

Renegade Tattoo Szalon
Invictus tattoo Budapest
http://invictus-tattoo.hu

Az Invictus tattoo & Piercing Magyarország talán legnagyobb (300 nm-es, két szintes) szalonjában, tapasztalt tetoválók és piercerek várják vendégeiket. Cím: 1042 Budapest, Árpád út 39-43

Invictus tattoo Budapest
Black & White Tattoo & Piercing Stúdió
http://blackandwhite.uw.hu/

A Black&White Tattoo 1997-től 2004-ig a Teréz körút 6. szám alatt üzemelt, ezután átköltöztünk a IX. Boráros tér 1. szám alá.

Black & White Tattoo & Piercing Stúdió
Skin Workshop - Body & Tatoo Piercing
http://www.swtattoo.com/index.php?menu=2

Tetoválás során a bőr alsóbb rétegébe, az ún. irhába juttatnak festéket tű segítségével. A tetoválás maradandó, noha egyes színezékek az idő folyamán veszítenek intenzitásukból.

Skin Workshop - Body & Tatoo Piercing
Vato Loco
http://www.vatoloco.hu/

Vato Loco - Lurdy ház - Beauty Express

Vato Loco
Westend tattoo
http://westend-tattoo.hu/

Tetoválás, piercing, sminktetoválás a Westend City Centerben! Hamarosan: microdermal beültetés!

Westend tattoo
Tilla Tattoo Sárospatak
http://www.tetovalas-szemoldoktetovalas.hu/

Tetoválás - széles mintakollekció és hozott minták alapján, - egyéni elképzelések megvalósítása, - régi tetoválások javítása, takarása, - szemöldöktetoválás, - portrérajzok készítése fotók alapján.

Tilla Tattoo Sárospatak
Green skull tattoo tetováló és piercing szalon
http://tetovalas-piercing.hu/

Green Skull Tattoo - Tetoválás & Piercing Tetoválás, Piercing, Microdermal, Intim és Extrém piercingek, Testmódosítás (hegtetoválás, égetés, vágás). Egy új stúdió, régi arcok! -Ádám Zsolt: Székesfehérvárral párhuzamosan (piercing, microdermal, testmódosítás) -Joey, Györök József: egy fiatal, feltörekvő tehetség (tetoválás) -Lengyel Róbert: Budapest - Szolnok (tetoválás) -Soma, Somogyi Sándor: Budapest - Tatabánya (tetoválás) Várjuk kedves régi, visszatérő és új vendégeinket egy 2010-ben frissen nyílt, igényes, hangulatos üzletben a belváros szívében. Ha Neked is fontos a sterilitás, a precíz, igényes munka, keress fel bennünket! Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésedre. Ha bármilyen elképzelésed van, mi megvalósítjuk a bőrödre. Persze az ésszerűség határain belül, de azért feszegethetjük azt! Bővebb információkért keress minket személyesen, vagy honlapunkon. Budapest Károly körút 3/c bejárat a Dob u. felől Tel.: 06-70/359-85-04

Green skull tattoo tetováló és piercing szalon
Celtic Moon
http://www.celticmoontattoo.hu/

Budapest egyik legszebb részén, a Váci utcában várja vendégeit a CELTIC MOON TATTOO. Ez az egyedülálló színvonalú szalon már a belépéskor meggyőz minden látogatót arról, hogy a lehető legjobb helyen jár.

Celtic Moon
Tattoo@Piercing Szeged/SunCity
http://tattooszeged.blogspot.com

Professzionális tetoválások készítése! Szakszerű testékszerbehelyezés! Testfestés! Igényes, maximálisan diszkrét környezet!

Tattoo@Piercing Szeged/SunCity
Rice's Tattoo
http://ricestattoo.uw.hu/

A tetoválást, mint a bőr díszítésének a művészetét 1990-ben kezdtem elsajátítani �Crazy Greg� tetováló stúdiójában, Németországban, azon belül pedig Hiedelberg városában.

Rice's Tattoo
Fortágh Tattoo
http://www.fortaghtattoo.hu/

Úgy érzem felvállalhatom, hogy küldetésem Bicskén és környékén abból áll, hogy megismertessem az emberekkel a tetoválás kultúráját, múltját, jelenét és jövőjét. Egyszóval a művészi tetoválásokat, amelyeket akár egy szép ékszert, bárki a bőrén viselhet.

Fortágh Tattoo
Visions Tattoo Székesfehérvár és Siófok
http://tetovalas.hu/

Visions Tattoo Team, Székesfehérvár, Siófok. Tetoválások és piercingek készítése profin és precízen.

Visions Tattoo Székesfehérvár és Siófok
Vietta Tattoo
http://www.vietta-tattoo.hu/?page=8&PHPSESSID=8ef822dc213b2e1636daefd37436c37e

Minden ábra mérete és színe igény szerint készült, hiszen a tetoválás kívánságműsor, úgy működik, ahogy a vendégek szeretnék.

Vietta Tattoo
Zöld Leguán Tetováló és Testékszer Szalon
http://www.tattooszexard.hu/

Zöld Leguán Tetováló és Testékszer Szalon

Zöld Leguán Tetováló és Testékszer Szalon
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 Következő lap
Oldal leírása
tetovalas.wyw.hu: Tetoválás katalógus: Tetováló szalonok Budapesten és vidéken. Henna technika, nonfiguratív tetoválások, tetkó fórumok és webáruházak tematikus gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 200 válogatott tetoválás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 200 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 202941